joi, 10 aprilie 2014

Magie pe scena vietii...


    Femeia frumoasa s-ar putea definii printr-o infinitate de cuvinte, cand rostesc aceste cuvinte “femeia frumoasa” privesc cu o atitudine de respect, de bun gust, uneori cu rafinament, un chip sensibil, maret in privire si elegant in statura alteori cu alint, in blugi si cu tricoul marimea XXL umed si mulat pe un trup marimea S, o femeie cu palarie, o doamna, o doamna perfecta.
     O mama buna, o sotie fidela, cerebrala, plina de mister, in viata ei de zi cu zi, in inima sotului ei, in casa unde isi adaposteste fiinta alaturi de tot ce iubeste mai mult, o gazda perfecta, un contur de femeie ce nu s-ar putea schita sub nici o forma, o vezi atat de “frumoasa” incat nu ar putea lua viata nici un unghi nici un contur din ceea ce reprezinta, nici o figura geometrica nu i s-ar potrivii.
     E acea femeie care stie sa fie geloasa precum o doamna, o femeie frumoasa care, reprezinta ceva, face ceva, este cineva, acea femeie care uneori stie totul si te face sa te simti cult iar alteori te face sa zambesti si totusi sa nu sti de ce.
     E frumoasa fara haine, dar se imbraca cu gust, e inconjurata de matasuri fine si are un suflet atat de cald ca te poti incalzi in blandetea ochilor ei si poti dansa sau doar sa-i privesti dansul la brat cu zambetul care-i lumineaza intreaga fata.
     E femeia careia îi place dansul, chiar daca nu e o dansatoare perfecta, insa traieste prin sunete si nu e doar insotita de muzica, nu doar traieste dansul, devine unul dintre instrumentele muzicale, este lasciva ca o vioara, are ritmul tobei in sange si formează o melodie de iubire prin miscarile sale.
     Este femeia alaturi de care poti ajunge în Rai, în Iad, pe culmi de delir de agonie si extaz, este femeia ce in afara nu e actor ci e doar spectator.
     Iubesc tot ce contureaza acest sublim "doamna" si ador infinitatile ce dau viata unei "femei frumoase" iar astazi.... sunt fericita, sunt foarte fericita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu