joi, 10 aprilie 2014

Sculptura perfecta

   O femeie frumoasa este adeseori si o femeie desteapta, nu complexa, nu arogant de inteligenta, insa da, este desteapta! De ce? Pentru ca altfel ar muri de tristete, de singuratate, de ironii si de seductie. O femeie frumoasa si desteapta este o buna mama, o buna gospodina, o buna nevasta, o buna amanta, este calda, dragastoasa, spirituala, este o femeie care se respecta si-si respecta barbatul langa care este, astfel pentru un barbat va fi un privilegiu compania unei astfel de femei, iar prin inteligenta ei va stii sa-l sustina, sa-l incurajeze, sa-l insoteasca in actiunile lui,sa ii deschida anumite drumuri, sa-l sprijine, sa il indrume si sa-i fie alaturi pe acel drum.
    O femeie care este inteligenta, este frumoasa fara a epata, stie cum sa foloseasca acest atu in viata de zi cu zi, fara a da impresia ca se foloseste de aspectul sau.
    Ma uit in jur si ma intreb: oare cate ore de nesomn se afla in spatele tinutei impecabile pe care o afizeaza doamna din fata mea? Oare cate planuri construieste acum despre familia ei, despre masa de seara, despre cum sa o ajute pe-o prietena, despre faptul ca ar trebui facut curat in debara, despre copilul care e cam aiurit in ultima vreme. Iar dupa toate astea mai are puterea si placerea de a fi si iubita sotului, cat de complexe sunt de fapt femeile…
   
A a avea alaturi o "femeie frumoasa" si inteligenta este o adevarata binecuvantare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu